Durų rankenos

Durų rankenos

Renkantis duris, savo klientams visada rekomenduojame ir atitinkamas spynas, kurių pasiūla tikrai nesiskundžiame. Mūsų siūlomame prekių asortimente - durų rankenos, įvairiausios spynos, taip pat durų rankenos su užraktu bei kiti priedai. Garantuojame kokybę ir išskirtinį dizainą tiesiai iš Lietuvos, Italijos, Rusijos bei kitų šalių gamintojų rankų. 
 
Visada pabrėžiame, jog durys - vienas svarbiausių būsto akcentų, ne tik estetikos prasme, bet ir saugumo, patvarumo ir kokybės atžvilgiu. Nors jas išsirinkus, atrodytų rūpesčiai baigėsi, tačiau nemažiau dėmesio reikia skirti ir detalėms, tarp jų durų rankenosspynos, durų furnitūra. 
Specializuotuose parduotuvėse galite rasti dešimtis įvairiausių rankenų - nuo klasikinių iki modernių modelių. Durų rankenos kaina nemažiau svarbi: siūlome ekonominės, vidutiniosios ir aukštesniosios klasės stumdomų ar varstomų durų rankenas
 
Ką reikėtų žinoti apie rankenas
• Tiek vidaus durų rankenos, tiek lauko durų rankenos gaminamos iš nerūdijančio plieno, aliuminio, plastiko, žalvario ir žalvario-cinko mišinio. Tik iš geros kokybės medžiagų pagamintos rankenos tarnaus ne vienerius metus. 
• Durų rankena gali būti paprasta, be užrakto, taip pat iškart su spyna. 
• Rankenų dydį ir formą pasirinkite pagal kambario interjerą. Gera durų rankena turi ne tik atlikti savo funkciją - būti tinkamai ir patogiai naudojama, todėl būtinai atkreipkite dėmesį ir į durų rankenos padėtį, aukštį. Taip pat labai svarbu, kad rankenoje būtų suderinta ir kokybiška rankenos spyruoklė (atsidarytų vos spustelėjus ir grįžtų į pradinę padėtį), ar ji tvirtai įrengta, kad ilgiau naudojama neišsiklibintų.
Labai svarbu tinkamai išsirinkti ne tik rankenas, bet ir spynas, pas mus tikrai rasite modelius įvairioms durims. 
• Siūlome Italijos, Lenkijos, Suomijos ir kitų gamintojų spynas, skirtas vidinėms ir išorinėms, medinėms ir metalinėms bei šarvo durims, kurios gaminamos iš plieno.
• Rinkdamiesi durų furnitūra - atkreipkite dėmesį ar tyliai užsidarys ir atsidarys durys, iš kokios medžiagos pagamintas liežuvėlis (ypatingai ilgaamžiai pagaminti iš termoplastiko). 
• Nemažai laiko reikėtų skirti ir šarvuotų durų spynų pasirinkimui. Rinkitės tik saugias, kokybiškas, patogias bei ilgaamžiškas spynas. 
• Lietuvoje dažniausiai parduodamos „itališko" tipo spynos. Paprastai jos būna su penkiais ar daugiau kaiščių, kuriuos sunku nupjauti ar kitaip mechaniškai paveikti.
• Mūsų prekių pasiūloje ne tik klasikinės durų rankenos, bet ir durų ir langų furnitūra.
• Įprastos durų rankenos - ne vieninteliai gaminiai, kuriuos siūlome savo klientams. Prekiaujame ir durų lankstais. Pas mus rasite paslėptus (uždarius duris nematomi) lankstus vidinėms neužlaidinėms (be bortelio) durims, pridedamus išorinius lankstus vidinėms neužlaidinėms (be bortelio) medinėms durims, sukamus lankstus, skirtus langams arba baldų durelėms. 

Rašyti komentarą

Visi laukeliai yra privalomi

Prisijunkite

Sukurti paskyrą

Prašome įvesti savo el. pašto adresą, kad galėtume sukurti Jums paskyrą.

Jau prisiregistravę?

Pamiršote slaptažodį?